Sudski tumač za engleski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Reči na engleskom jeziku

 

Engleski jezik spada u grupu indoevropskih zapadnogermanskih jezika, podgrupa anglofrizijski. Zvaničan je jezik u 53 države, Ujedinjenim nacijama, Evropskoj Uniji, Zemljama Komonvelta, Saveta Evrope, NATO-u, Organizaciji islamske konferencije I Organizaciji američkih država. Engleskim jezikom kao maternjim govori oko 340 miliona stanovnika, a kao drugi jezik govori ga oko 600 miliona ljudi širom sveta, što engleski jezik pozicionira na 4.mesto prema broju izvornih govornika, a na 1.ili 2. mesto prema ukupnom broju govornika.

Istorijski gledano, engleski jezik je od postanka do danas pretrpeo uticaje različitih jezika, a I sam je uticao na druge strane jezike. U razvoju se razlikuje staroengleski, srednjoengleski i savremeni rani i kasni period engleskog jezika. Zbog velike rasprostranjenosti govornika, engleski jezik se smatra i globalnim jezikom. Postoje različite varijante i narečja engleskog jezika, od kojih ni jedan ne predstavlja jedini standardni jezik. Neke od pod-varijanata engleskog je kokni u britanskom engleskom, afro-američki engleski, njufaundlednski kanadski engleski, škotski dijalekat i mnogi drugi, što zavisi od mesta u kojem govornik engleskog živi I koji mu je maternji jezik.

U svom timu imamo stalno zaposlene sudske tumače za engleski jezik, koji su u svakom momentu spremni da odgovore na vašu potrebu za prevodom i overom određenog dokumeta za koji je potreban pečat sudskog tumača za engleski jezik.

Naši sudski tumači za engleski jezik Vam stoje na usluzi u kada je potreban:

 

  • prevod sudskog tumača za engleski jezik
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za engleski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na engleskom jeziku

 

zatim:

 

  • prevod sa engleskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na engleski jezik
  • prevod sa engleskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na engleski jezik