Akcije

Aktuelne akcije i popusti

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Hitni prevodi tipske dokumentacije na engleski jezik

 

Na zahtev naših klijenata uveli smo posebnu prevodilačku uslugu  hitni prevodi tipske dokumentacije za srpsko –  engleski jezički par. Pošaljite nam dokumentaciju do 14h i mi ćemo je prevesti za vas u toku istog dana. 

 

Kome se ne žuri, ostvaruje 20% popusta

 

Klijente koji misle na vreme nagrađujemo sa 20% popusta za prevode tipske dokumentacije sa srpskog na engleski jezik, i obrnuto. Više o ovoj, kao i o akciji za hitne prevode možete pogledati OVDE.

 

Posebna akcija za prvi prevod u kancelariji na Novom Beogradu

 

Iskoristite priliku i ostvarite 10% popusta na prvi prevod. Akcija se odnosi na prevode svih jezika koje možete naći kod nas u ponudi.

 

Popust za studente

 

U prevodilačkoj agenciji ABC prevodi u toku je akcija koja važi za sve studente. Ukoliko vam je potreban prevod na engleski jezik, ili prevod sa engleskog jezika, kod nas možete dobiti 15% popusta na cenu.


Na sve druge jezike odobravamo popust za studente od 10% na regularne cene.

 

Novobeogradski klub

 

U saradnji sa Opštinom Novi Beograd za sve članove Novobeogradskog kluba spremili smo 10% popusta na sve usluge prevođenja (popust se odnosi na sve jezike). Ukoliko već niste, pridružite se broju od 55.000 korisnika i ostvarite brojne popuste jer privilegija je biti Novobeograđanin”.

 

Newsletter akcija

 

Prijavite se na naš newsletter i dobićete 10% popusta na sve usluge prevođenja agencije ABC prevodi.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se prilikom javljanja pozovete na ovu akciju.

 

Besplatna dostava za pravna lica

 

Omogućili smo besplatnu dostavu prevoda za sva pravna lica koja se nalaze na teritoriji Beograda.
Pravnim licima na teritoriji Srbije prevode šaljemo Post express službom o našem trošku.