Akcije

Aktuelne akcije i popusti

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Besplatne konsultacije

 

Tu smo da rešimo sve Vaše nedoumice u vezi sa prevodom (pisanim ili usmenim), višejezičnim dokumentima ili prevodima različitih jezičkih kombinacija. U besplatne konsultacije spada i procena broja strana dokumentacije koju je potrebno prevesti. Pozovite nas, pošaljite mejl ili posetite lično. Na Vaše upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku. 

 

 

Mogućnost onlajn slanja dokumentacije za prevod

 

Mi razumemo tempo življenja savremenog čoveka i zato smo za sve naše klijente uveli opciju - onlajn slanje dokumentacije, putem mejla ili upit forme.
U mogućnosti smo da svu komunikaciju obavimo elektronskim putem.

Na ovaj način štedimo Vaše vreme i ubrzavamo sam proces izrade prevoda.


Ukoliko niste iz Beograda ili Novog Sada, ili živite van Srbije, prevod Vam možemo poslati putem kurirske službe - Post Express ili DHL o Vašem trošku.

Iz iskustva znamo da je klijentima često potreban i skeniran prevod - nema problema, samo nam javite na vreme.

Mejl adrese naših kancelarija možete pogledati na OVOJ STRANICI.

 

Akcija u julu - popust na grčki jezik

 

 

Samo u julu odobravamo 10% popusta na sve prevode sa srpskog na grčki jezik, i obrnuto. 

 

 

Svake srede popust za penzionere

 

Ovo je sasvim nova povoljnost na našoj listi akcija i popusta. Desilo nam se da smo prevideli naše najstarije sugrađane i sada želimo da tu grešku ispravimo odobravajući vam 10% popusta. Ovaj popust se odnosi na sve jezike koje prevodimo u našoj prevodilačkoj agenciji. Da biste ostvarili popust dovoljno je da se svake srede pozovete na ovu akciju, bilo da nas posetite lično u nekoj od naših kancelarija ili da nam dokumentaciju šaljete elektronskim putem.

 

 

Posebna akcija za prvi prevod u kancelariji u Novom Sadu

 

Iskoristite priliku i ostvarite 10% popusta na prvi prevod. Akcija se odnosi na prevode svih jezika koje možete naći kod nas u ponudi. Ova povoljnost se trenutno odnosi samo na našu kancelariju u Novom Sadu i važi kako za fizička tako i za pravna lica.

 

Popust za studente

 

U prevodilačkoj agenciji ABC prevodi u toku je stalna akcija koja važi za sve studente i odnosi se na sve jezike. Odobravamo popust od 10% na regularne cene.

 

Besplatna dostava za sva pravna lica

 

Za sva pravna lica na teritoriji Srbije obezbedili smo dostavu prevoda o našem trošku.