Akcije

Aktuelne akcije i popusti

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Mogućnost onlajn slanja dokumentacije za prevod

 

Molimo sve naše klijente da usled zdravstvene situacije sa korona virusom iskoriste mogućnost onlajn slanja dokumentacije.
U mogućnosti smo da svu komunikaciju obavimo elektronskim putem. Ukoliko je neophodno i putem Viber aplikacije. 
Na ovaj način smanjujemo mogućnost širenja virusa.
Završen prevod će vam biti poslat na željenu adresu.
Mejl adrese naših kancelarija možete pogledati na OVOJ STRANICI.

 

Akcija u februaru - popust na bugarski jezik

 

 

Samo u februaru odobravamo 10% popusta na sve prevode sa srpskog na bugarski jezik, i obrnuto. 

 

 

Svake srede popust za penzionere

 

Ovo je sasvim nova povoljnost na našoj listi akcija i popusta. Desilo nam se da smo prevideli naše najstarije sugrađane i sada želimo da tu grešku ispravimo odobravajući vam 10% popusta. Ovaj popust se odnosi na sve jezike koje prevodimo u našoj prevodilačkoj agenciji. Da biste ostvarili popust dovoljno je da se svake srede pozovete na ovu akciju, bilo da nas posetite lično u nekoj od naših kancelarija ili da nam dokumentaciju šaljete elektronskim putem.

 

 

Posebna akcija za prvi prevod u kancelariji u Novom Sadu

 

Iskoristite priliku i ostvarite 10% popusta na prvi prevod. Akcija se odnosi na prevode svih jezika koje možete naći kod nas u ponudi. Ova povoljnost se trenutno odnosi samo na našu kancelariju u Novom Sadu i važi kako za fizička tako i za pravna lica.

 

Popust za studente

 

U prevodilačkoj agenciji ABC prevodi u toku je akcija koja važi za sve studente. Ukoliko vam je potreban prevod na engleski jezik, ili prevod sa engleskog jezika, kod nas možete dobiti 15% popusta na cenu.


Na sve druge jezike odobravamo popust za studente od 10% na regularne cene.

 

Besplatna dostava za sva pravna lica

 

Za sva pravna lica na teritoriji Srbije obezbedili smo dostavu prevoda o našem trošku.

 

Novobeogradski klub

 

U saradnji sa Opštinom Novi Beograd za sve članove Novobeogradskog kluba spremili smo 10% popusta na sve usluge prevođenja (popust se odnosi na sve jezike). Ukoliko već niste, pridružite se broju od 55.000 korisnika i ostvarite brojne popuste jer privilegija je biti Novobeograđanin”.