Prevodilac sa hrvatskog na srpski i sa srpskog na hrvatski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

abc hrvatski jezik tekst

 

Hrvatski jezik je deo velike indoevropske porodice iz grupe slovenskih jezika, a govori ga oko 6 miliona ljudi, većinom Hrvata u Hrvatskoj, mada postoji jedan broj emigranata u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Australiji. Hrvatski jezik se takođe službeni I u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji, Rumuniji, Italiji, a govori se I u Mađarskoj, I Slovačkoj. Kao standardni jezik izdvojio se 1991.godine iz srpsko-hrvatskog jezika, a od 1.07.2013.godine Hrvatska je članica Evropske Unije, te je hrvatski jedan od njenih službenih jezika.

Hrvatski jezik reguliše Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje: Veće za normu hrvatskog standardnog jezika, a u govoru su obuhvaćena tri dijalekta. Najveći broj Hrvata govori štokavskim narečjem, zatim sledi kajkavsko, pa čakavsko narečje.

U svom timu imamo honorarno zaposlene prevodioce za hrvatski jezik, tako da uvek možemo brzo odgovoriti kada je u pitanju potreba za hitnim prevodima. Naš prevodilački tim - prevodilac hrvatsko srpski i prevodilac srpsko hrvatski jezik obavlja i kontroliše svaki prevod kako bi do vas stigao finalni i proveren dokument koji možete odmah proslediti dalje.

 

Koja sva pismena prevođenja - sa hrvatskog na srpski i sa srpskog na hrvatski vam stoje na raspolaganju?

 

Naši prevodioci za hrvatski jezik vam stoje na raspolaganju za:

 

  • prevod sa hrvatskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na hrvatski jezik
  • prevod sa hrvatskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na hrvatski jezik


Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:

  • prevod sudskog tumača za hrvatski jezik
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na hrvatskom jeziku
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za hrvatski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.