Prevodilac sa hrvatskog na srpski i sa srpskog na hrvatski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

abc hrvatski jezik tekst

 

Znamo da administrativne i birokratske obaveze vrlo često nisu najprijatnija stvar koju obavljamo u životu, naročito ako je pored toga potrebno prevesti dokumentaciju. Bez brige - zato smo mi tu za vas.

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi sa prevođenjem, pozovite nas ili pošaljite mejl - konsultacije su besplatne.

 

U svom timu imamo honorarno zaposlene prevodioce za hrvatski jezik, tako da uvek možemo brzo odgovoriti kada je u pitanju potreba za hitnim prevodima. Naš prevodilački tim - prevodilac hrvatsko srpski i prevodilac srpsko hrvatski jezik obavlja i kontroliše svaki prevod kako bi do vas stigao finalni i proveren dokument koji možete odmah proslediti dalje.

 

Koja sva pismena prevođenja - sa hrvatskog na srpski i sa srpskog na hrvatski vam stoje na raspolaganju?

 

Naši prevodioci za hrvatski jezik vam stoje na raspolaganju za:

 

  • prevod sa hrvatskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na hrvatski jezik
  • prevod sa hrvatskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na hrvatski jezik


Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:

 

  • prevod sudskog tumača za hrvatski jezik
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na hrvatskom jeziku
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za hrvatski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.

 

Hrvatski jezik je deo velike indoevropske porodice iz grupe slovenskih jezika, a govori ga oko 6 miliona ljudi, većinom Hrvata u Hrvatskoj, mada postoji jedan broj emigranata u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Australiji. Hrvatski jezik se takođe službeni I u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji, Rumuniji, Italiji, a govori se I u Mađarskoj, I Slovačkoj. Kao standardni jezik izdvojio se 1991.godine iz srpsko-hrvatskog jezika, a od 1.07.2013.godine Hrvatska je članica Evropske Unije, te je hrvatski jedan od njenih službenih jezika.

Hrvatski jezik reguliše Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje: Veće za normu hrvatskog standardnog jezika, a u govoru su obuhvaćena tri dijalekta. Najveći broj Hrvata govori štokavskim narečjem, zatim sledi kajkavsko, pa čakavsko narečje.