Prevodilac sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Želite da vaša dokumentacija bude prevedena potpuno ispravno i u kratkom roku? Prepustite posao profesionalcima koji prevode hiljade strana sa engleskog i na engleski jezik svakog meseca.


Svaki naš prevod prolazi kroz postupak interne kontrole, tako da je mogućnost za eventualnu grešku svedena na minimum.


U svom timu imamo dovoljan broj prevodilaca - prevodilac srpsko engleski i prevodilac englesko srpski, tako da uvek možemo brzo odgovoriti na vaš zahtev za hitnim prevodima. Kvalitetan, efikasan, pouzdan i brz prevodilac sa srpskog na engleski ili prevodilac sa engleskog na srpski najbolja su preporuka ukoliko vam je potrebano prevođenje sa engleskog na srpski ili prevođenje sa srpskog na engleski jezik.
 

Sve usluge prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski možete obaviti u ABC prevodilačkoj agenciji

 

Naši prevodioci za engleski jezik vam stoje na usluzi za:

  • prevod sa engleskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na engleski jezik
  • prevod sa engleskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na engleski jezik
 
Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na engleskom jeziku
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za engleski jezik, kao i za sve ostale oblike usmenog prevođenja. 

 

Mnoge uspešne kompanije su nas izabrale kao svoju prevodilačku agenciju za engleski jezik, a deo naših referenci možete pogledati ovde.


Kontaktirajte nas za preciznije informacije o ceni i rokovima za vaš prevod.

 

 

pravci u književnosti na engleskom

 

Engleski jezik pripada zapadnogermanskoj grupi, uže određeno, spada u anglo-frizijske jezike u okviru velike indoevropske porodice. On je najrasprostranjeniji jezik na planeti iako se po broju maternjih govornika nalazi na četvrtom mestu, sa 400 miliona govornika. Engleski kao drugi jezik govori oko 700 miliona ljudi.

 

Bogatstvo rečnika savremenog engleskog ogleda se u čak 750 000 reči. Ova fascinantna brojka je posledica bogate istorije koju su činile invazije i osvajanja (od germanskih plemena do invazije Normana), kao i mešanje različitih naroda i njihovih kultura.

 

Za razvoj mnogih evropskih jezika jednu od ključnih uloga je imao i prevod Svetog pisma. Smatra se da je prevod Biblije kralja Džejmsa iz 1611. godine oblikovao engleski jezik. Biblija kralja Džejmsa je delo koje je najviše puta objavljeno, a štampana je u preko milijardu primeraka! Za ovo remek-delo kaže se da je najuticajniji prevod najuticajnije knjige na svetu, u kojoj se sadrži najuticajniji jezik.