Sudski tumač za holandski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Tražite proverenu prevodilačku agenciju za prevod sa overom sudskog tumača za holandski jezik? Na pravom ste mestu. Mi nudimo kvalitetan prevod po pristupačnoj ceni.

 

KONTAKTIRAJTE NAS AKO IMATE BILO KAKVE NEDOUMICE. KOD NAS SU KONSULTACIJE BESPLATNE, A CENE TRANSPARENTNE.


Prevodilačku agenciju ABC prevodi čine provereni i iskusni sudski tumači i prevodioci za holandski jezik, koji su uvek spremni da prevod urade u što krećem vremenskom roku. Naši sudski tumači su ovlašćeni od strane Ministarstva pravde Republike Srbije.

 

Bez obzira da li vam je potreban prevod tenderske dokumentacije ili samo prevod jedne rečenice, pozovite nas. Budite sigurni da će oba prevoda, bez obzira na količinu strana, proći istovetne faze jer mi radimo po dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

 

Takođe, garantujemo za bezbednost vaših podataka.

 

 

Prevod sa overom sudskog tumača za holandski jezik

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za holandski jezik. Sudski tumač za holandski jezik vrši overu:

 

 • ugovora,
 • sertifikata,
 • ličnih dokumenta,
 • svedočanstva, potvrda, diploma,
 • izvoda iz registara,
 • ovlašćenja i punomoćja,
 • policijskih izveštaja,
 • lekarskih nalaza.


Naši sudski tumači za holandski jezik Vam stoje na usluzi u kada je potreban:

 

 • prevod sudskog tumača za holandski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za holandski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.
 • overa već prevedenog teksta
 • lektura i korektura teksta koji je na holandskom jeziku


Možete nam se obratiti ukoliko su vam potrebne sledeće prevodilačke usluge:

 

 • prevod sa holandskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na holandski jezik
 • prevod sa holandskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na holandski jezik

 

Holandska zastava

 

Holandski jezik nazvan je prema regiji Holandiji, od čijeg je donjofranačkog dijalekta obrazovan standardni knjižveni jezik koji spada u zapadnogermansku granu jezika. Jezik sličan holandskom je afrikans, kojim se govori u Južnoafričkoj Republici i Namibiji, zatim kreolski i frizijski jezici, a sam holandski jezik ima brojne dijalekte i poddijalekatske grupe.

Istorijski razvoj jezika deli se na staroholandski do 1100.godine, srednjoholandski do 1500.godine i novoholandski do XVI veka, na koji je uticao prevod Biblije. Time je značajno pojednostavljen jezik, a prvi holandski gramatički priručnik nastao je oko 1584.godine.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda sa overom sudskog tumača za holandski jezik pružate?

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za holandski jezik, koje uključuju overu ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja, i lekarskih nalaza.

 

Kako mogu kontaktirati vašu agenciju ukoliko imam pitanja ili potrebu za prevodom?

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili potrebu za našim uslugama, možete nas kontaktirati telefonom ili mejlom. Takođe, svi potencijalni klijenti imaju pravo na besplatne konsultacije, a naše cene su transparentne i pristupačne.

 

Koje vrste prevoda pored overenih dokumenata nudite?

Nudimo prevod sa holandskog na srpski jezik, sa srpskog na holandski, kao i prevod sa holandskog na druge strane jezike i obrnuto. Pored toga, pružamo i usluge usmenog prevođenja, izlazaka na teren kad je potrebno prisustvo sudskog tumača, kao i lekture i korekture tekstova na holandskom jeziku.

 

Kako osiguravate kvalitet vaših prevoda?

Naša agencija se pridržava dobro utvrđenih pravila ISO sertifikata, što znači da svaki prevod, bez obzira na količinu strana, prolazi kroz istovetne faze provere kako bi se osigurao najviši standard kvaliteta.

 

Koje garancije pružate klijentima?

Garantujemo za bezbednost vaših podataka i pružamo visoko kvalitetnu uslugu u skladu sa standardima koje propisuje Ministarstvo pravde Republike Srbije. Naši prevodioci i sudski tumači su provereni i iskusni stručnjaci u svojim oblastima.