Sudski tumač za nemački jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa prevodom - kontaktirajte nas. 

KONSULTACIJE SU BESPLATNE, A CENE TRANSPARENTNE.

Prevodilačka agencija ABC prevodi pruža profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za nemački jezik. Ukoliko vam je potreban kvalitetan prevod naši prevodioci za nemački jezik će obaviti u veoma kratkom roku i po pristupačnoj ceni.

Garantujemo za sigurnost vaših podataka.

Sudski tumač za nemački jezik vrši overu:

 • ugovora
 • sertifikata
 • ličnih dokumenta
 • svedočanstva, potvrda, diploma
 • izvoda iz registara
 • ovlašćenja i punomoćja
 • policijskih izveštaja
 • lekarskih nalaza.

Sudski tumač za nemački u Beogradu i Novom Sadu

 

Ako vam je potreban sudski tumač za nemački jezik, možete nas pozvati ili posetiti u nekoj od naših kancelarija:

 • Beograd - Admirala Geprata 2
 • Novi Sad - Ćirpanova 2

Kontaktirajte nas danas i obezbedite stručan prevod sa overom sudskog tumača.

 
U slučaju potrebe, moguć je i izlazak sudskog tumača za nemački na teren.
 
U svom timu imamo stalno zaposlene sudske tumače za nemački jezik. Ovlašćeni prevodilac za nemački jezik u svakom momentu je spreman da odgovori na vaš zahtev za prevodom i overom određenog dokumeta. 

 

Naš sudski prevodilac za nemački jezik vam stoji na raspolaganju za:
 
 • prevod sa overom sudskog tumača za nemački jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za nemački jezik
 • usmeni prevod
 • overu već prevedenog teksta
 • lekturu i korekturu teksta koji je na nemačkom jeziku;
 
zatim:
 
 • prevod sa nemačkog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na nemački jezik
 • prevod sa nemačkog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na nemački jezik.
 

Za nas ne postoje granice, samo izazovi!

 

Povoljna cena prevoda sudskih tumača za nemački jezik

 

Za sve dodatne informacije o ceni budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

Reči na nemačkom
 
Nemački jezik pripada zapadnogermanskim jezicima i zvanični je jezik u Nemačkoj, Austriji, Južnom Tirolu, Švajcarskoj i Kneževini Lihtenštajn. U pokrajini Alzas u Francuskoj se takođe koristi ovaj jezik, ali nema status službenog jezika. U Luksemburgu je nemački dijalekat leceburški proglašen za službeni jezik. Ovaj jezik govori oko 120 miliona ljudi. Pored standardnog oblika poseduje i široku lepezu dijalekata.


Kao jezik pripadnika nacionalnih manjina, nemački se govori u Rumuniji, Mađarskoj, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. Po broju izvornih govornika nemački se nalazi na 10. mestu u svetu, dok u Evropi zauzima drugo mesto, odmah posle ruskog.

 Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za nemački jezik pruža ABC prevodi?

ABC prevodi nudi profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za nemački jezik, uključujući prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja i punomoćja, policijskih izveštaja i lekarskih nalaza. Pored toga, nudimo i usluge usmenog prevoda, lekture i korekture teksta na nemačkom jeziku, kao i prevode sa nemačkog na srpski jezik i obrnuto.

 

Kako mogu da kontaktiram ABC prevode ako mi je potreban sudski tumač za nemački jezik?

Ukoliko vam je potreban sudski tumač za nemački jezik, možete nas pozvati ili posetiti u našim kancelarijama u Beogradu na adresi Admirala Geprata 2 i u Novom Sadu na adresi Ćirpanova 2. Naš tim je spreman da odgovori na vaše zahteve za prevodom i overom dokumenata na nemačkom jeziku.

 

Da li ABC prevodi garantuje za sigurnost podataka?

Da, u ABC prevodima garantujemo za sigurnost svih vaših podataka. Naši klijenti mogu biti sigurni da će njihove informacije biti obrađene s najvišim stepenom poverenja i profesionalnosti.

 

Šta učiniti ako mi je potreban prevodilac za nemački jezik na terenu?

U slučaju da vam je potrebno prisustvo sudskog tumača za nemački jezik na terenu, naša agencija može organizovati izlazak prevodioca. Kontaktirajte nas unapred kako bismo mogli da dogovorimo sve detalje i osiguramo da prevodilac bude dostupan u željeno vreme.

 

Koliko brzo mogu očekivati prevod sa nemačkog jezika u ABC prevodima?

Naši prevodioci za nemački jezik su sposobni da obave prevode veoma brzo i efikasno, uz održavanje visokog kvaliteta usluge. Vreme potrebno za prevod zavisi od složenosti i obima materijala, ali se trudimo da udovoljimo svim zahtevima u najkraćem mogućem roku. Za precizniju informaciju o vremenu isporuke, kontaktirajte nas sa detaljima vašeg projekta.

 

Kako ABC prevodi određuje cenu prevoda za nemački jezik?

Cene naših prevodilačkih usluga su transparentne i pristupačne. Cena prevoda zavisi od više faktora, uključujući dužinu i složenost teksta, kao i hitnost zahteva. Za detaljnu procenu, slobodno nas kontaktirajte sa specifikacijama vašeg dokumenta ili projekta.