O nama

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Prevodilačka agencija ABC prevodi osnovana je 2010. godine i od tada se uspešno bavi pružanjem svih vrsta prevodilačkih usluga. Možemo da se pohvalimo da pokrivamo 32 strana jezika.

 

Naš početak je bio skroman, ali smo verovali da sve izazove i prepreke možemo prevazići napornim radom, entuzijazmom, znanjem, ali i spremnošću da učimo na sopstvenim greškama. Zahvaljujući visokom nivou profesionalnosti i radnoj etici naših zaposlenih, danas smo jedna od vodećih agencija za prevođenje na teritoriji Republike Srbije.

 

Naši klijenti su fizička i pravna lica iz zemlje i inostranstva.

 

Mrežu naših pažljivo izabranih saradnika čini preko 100 sudskih prevodilaca, ovlašćenih od strane Ministarstva pravde Republike Srbije, profesora stranih jezika, lingvista i lektora. Važno je napomenuti da među njima ima i izvornih govornika određenih jezika.

 

Akcenat u radu je u našoj agenciji uvek bio na kvalitetu, i to ne samo prevoda već kompletne usluge. Jedna smo od retkih agencija koja ima zaseban sektor kontrole kvaliteta prevoda. U prilog našoj profesionalnosti govori i referentna lista klijenata, kao i ISO sertifikati izdati od strane renomirane međunarodne verifikacione kuće Bureau Veritas.

 

Prevodilačka agencija ABC prevodi garantuje za sigurnost Vaših podataka. Sve lične podatke i informacije, kao i dokumentaciju koju nam dostavite, čuvamo u strogoj tajnosti. Podatke ne prosleđujemo, niti odajemo trećim licima. Zarad sigurnosti, uveli smo praksu potpisivanja ugovora o poverljivosti podataka klijenata sa svim prevodiocima i stalno zaposlenima.


Naša vizija je da na osnovu znanja, iskustva, inovativnosti i razumevanja potreba naših klijenata ostanemo lider u svetu prevođenja u Srbiji, ali i da osvojimo nova tržišta van granica naše zemlje. 

 

U nama možete pronaći pouzdanog poslovnog partnera, kao i društveno odgovornu kompaniju, koja ne brine samo o svojim zaposlenima već i o životnoj sredini.

 

Ova priča o nama ne bi bila moguća da nije bilo Vas. Nadamo se da ćemo i u budućnosti imati priliku da učimo i rastemo zajedno.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju!