Sudski tumač za mađarski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Tražite proverenu prevodilačku agenciju za prevod sa srpskog na mađarski jezik, i obratno?

 

Na pravom ste mestu. 

Mi nudimo kvalitetan prevod u razumnom vremenskom roku po pristupačnoj ceni.

 

Prvi put prevodite dokumentaciju?

Bez brige, tu smo za sva Vaša pitanja - pozovite nas - kod nas su konsultacije besplatne.

 

 

U timu agencije ABC prevodi stoje vam na raspolaganju provereni i iskusni sudski tumači i prevodioci za za mađarski jezik, koji su uvek spremni da prevod urade u što krećem vremenskom roku. Naši sudski tumači su ovlašćeni od strane Ministarstva pravde Republike Srbije.

 

Za deset godina postojanja uspešno smo preveli na stotine hiljada stranica (bez preterivanja!) najrazličitije dokumentacije. Možemo da se pohvalimo prevodima iz oblasti građevinarstva, mašinstva, ekonomije, marketinga, medicine, farmacije, informacionih tehnologija, prava, turizma i beletristike.

 

Bez obzira da li vam je potreban prevod tenderske dokumentacije ili samo prevod jedne rečenice, pozovite nas.

Budite sigurni da će oba prevoda, bez obzira na količinu strana, proći istovetne faze provere jer mi radimo po dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

Takođe, garantujemo za bezbednost vaših podataka.

 

Prevod sa overom sudskog tumača za mađarski

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za mađarski jezik. Sudski tumač za mađarski jezik vrši overu:

 

 • ugovora
 • sertifikata
 • ličnih dokumenta
 • svedočanstva, potvrda, diploma
 • izvoda iz registara
 • ovlašćenja i punomoćja
 • policijskih izveštaja.
 • lekarskih nalaza.

 

Za kvalitetan prevod ovlašćenog sudskog tumača za madjarski jezik potražite kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

 

Usluge kvalitetnog i sigurnog prevoda sa overom sudskog tumača za madjarski jezik možete potražiti u našim kancelarijama koje se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. Posetite nas lično ili dokumenta pošaljite putem online forme na sajtu.

 

Naši sudski tumači za mađarski jezik vam stoje na raspolaganju za sledeće usluge prevođenja:

 

 • prevod sa overom sudskog tumača za mađarski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za mađarski jezik
 • usmeni prevod
 • overu već prevedenog teksta
 • lekturu i korekturu teksta koji je na mađarskom jeziku;


zatim:

 

 • prevod sa mađarskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na mađarski jezik
 • prevod sa mađarskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na mađarski jezik.

 

Pored fizičkih lica naš rad prepoznale su brojne domaće i strane kompanije, koje nam iznova ukazuju poverenje. Deo naše liste referentnih klijenata možete pogledati ovde.

 

 

 

Mađarska zastava

 

 

Mađarski jezik potiče iz grupe uralskih jezika. Iz prauralskog jezika samostalni jezici su se, usled seoba naroda, razvili u različitom geografskom i jezičkom okruženju. Ovo je slučaj i sa mađarskim jezikom. Međutim, i pored toga što se razvijao van prapostojbine, utvrđeno je da mađarski čuva oko 700 korena reči koje su ugro-finskog porekla. U Evropi samo mađarski, estonski, finski, baskijski i turski ne pripadaju indoevropskim jezicima.

 

Prvi pisani tragovi mađarskog jezika (lična imena i imena mesta) vode do X veka, dok najstarija  religiozna poezija pisana na mađarskom (Ómagyar Mária-siralom) potiče iz XIV veka. Prvi celovit prevod Svetog pisma na mađarski jezik, poznat pod imenom Husitska biblija (Huszita Biblia), rađen je početkom XV veka, a prevodioci  Tamás Pécsi i Bálint Újlaki su ujedno i reformatori mađarskog jezika.  

 

Zanimljiva je činjenica da ovaj kompleksni jezik poznaje 14 vokala, a da se mađarska abeceda sastoji od 44 slova.

 

Mađarski jezik je jedan od šest službenih jezika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za mađarski jezik nudi ABC prevodi?

ABC prevodi nudi širok spektar prevodilačkih usluga sa overom sudskog tumača za mađarski jezik, uključujući prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja i lekarskih nalaza. Pored toga, pružamo usluge izlaska na teren, usmenog prevoda, overe već prevedenog teksta te lekture i korekture teksta na mađarskom jeziku.

 

Gde mogu da pronađem kancelarije ABC prevoda za usluge prevoda sa mađarskog jezika?

Naše kancelarije se nalaze u Beogradu i Novom Sadu, gde možete dobiti profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za mađarski jezik. Takođe, dokumenta možete poslati putem online forme na našem sajtu.

 

Da li ABC prevodi garantuju za sigurnost mojih podataka?

Da, u ABC prevodima garantujemo za potpunu sigurnost i poverljivost svih vaših podataka. Ovo je osigurano poštovanjem dobro utvrđenih pravila ISO sertifikata i maksimalnom profesionalnošću našeg tima.

 

Koje vrste dokumenata ABC prevodi najčešće prevodi sa mađarskog jezika?

Specijalizovani smo za prevod široke palete dokumentacije, uključujući građevinarstvo, mašinstvo, ekonomiju, marketing, medicinu, farmaciju, IT, pravo, turizam... Bez obzira na obim - bilo da se radi o prevodu tenderske dokumentacije ili samo jedne rečenice - svaki prevod prolazi istovetne faze provere kvaliteta.

 

Koliko brzo mogu očekivati prevod sa mađarskog jezika?

Zahvaljujući našem timu iskusnih sudskih tumača i prevodilaca za mađarski jezik, spremni smo da prevod uradimo u što kraćem vremenskom roku. Vreme potrebno za prevod zavisi od obima i složenosti dokumentacije, ali se trudimo da udovoljimo svim zahtevima u najkraćem mogućem roku.

 

Kako mogu zatražiti prevod ako prevodim dokumentaciju prvi put?

Ako prevodite dokumentaciju prvi put i imate pitanja, slobodno nas pozovite. Naše konsultacije su besplatne, a mi smo ovde da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo vam sve potrebne informacije kako biste doneli pravu odluku.