Sudski tumač za ruski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Potreban vam je prevod sa srpskog na ruski, i obratno? Želite uslugu koja će biti kvalitetna i brza, a po pristupačnoj ceni? Na pravom ste mestu.


Konsultacije u vezi sa prevodom su besplatne, a cene transparentne, bez dodatnih troškova.


Za kvalitetan prevod ovlašćenih sudskih tumača za ruski potražite naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

 

Prevodilačka agencija ABC prevodi ima deset godina iskustva iza sebe i na stotine hiljada prevedenih stranica najrazličitije dokumentacije. Za klijente smo prevodili sve – od lične dokumentacije, sajtova, preko medicinskih izveštaja, prevoda tenderske dokumentacije, master radova, ugovora, uputstava za korišćenje lekova, mašina itd.

 

Usluge prevoda sa overom sudskog tumača za ruski jezik možete da potražite u našim kancelarijama koje se nalaze u Beogradu i Novom Sadu.

 

Svi ovi prevodi prolaze kontrolu kvaliteta kako bi do vas stigao besprekoran prevod koji bez razmišljanja možete proslediti dalje, na primer – u ambasadu.

 

Garantujemo za sigurnost vaših podataka.

 

U timu imamo dovoljan broj iskusnih prevodilaca za ruski jezik, tako da smo spremni da uradimo prevod u što kraćem roku. Kada kažemo prevodilac, mislimo i na sudskog tumača za ruski jezik ovlašćenog od strane Ministarstva pravde Republike Srbije.

 

 

Prevod sa overom sudskog tumača za ruski jezik

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za ruski jezik. Sudski tumač za ruski jezik vrši overu:

 

 • ugovora
 • sertifikata
 • ličnih dokumenta
 • svedočanstva, potvrda, diploma
 • izvoda iz registara
 • ovlašćenja i punomoćja
 • policijskih izveštaja
 • lekarskih nalaza.

 

 

U svom timu imamo stalno zaposlene sudske tumače za ruski jezik, koji su u svakom momentu spremni da odgovore na vaš zahtev za prevodom i overom bilo koje vrste dokumenta. U slučaju potrebe moguć je i izlazak sudskog tumača za ruski na teren.

 

Naši sudski tumači za ruski jezik vam stoje na raspolaganju za:

 

 • prevod sa overom sudskog tumača za ruski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za ruski jezik
 • usmeni prevod
 • overu već prevedenog teksta
 • lekturu i korekturu teksta koji je na ruskom jeziku;


zatim:

 

 • prevod sa ruskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na ruski jezik
 • prevod sa ruskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na ruski jezik

 

Naši klijenti su fizička i pravna lica. Poverenje nam ukazuju domaća i strana mala, srednja i velika preduzeća. Deo naše referentne liste klijenata možete pogledati OVDE.

 

 

Za nas ne postoje granice, samo izazovi!

 

 

Ruska slova ruska ćirilica ruska azbuka

 

 

Ruski jezik pripada istočnoj grupi slovenskih jezika. Nalazi se na osmom mestu u svetu po broju izvornih govornika.

 

Staroruski, koji se smatra pretečom ruskog, bio je od X do XIV veka književni jezik stare ruske države – Kijevske Rusije. Najstariji ruski ep Anchor(Сло́во о похо́де И́гореве, И́горя, сы́на Святосла́вова, вну́ка Оле́гова) potiče iz XII veka i pisan je na staroruskom. Iz tog perioda potiče i zbornik zakona Pravda (Ру́сская Пра́вда), koji je takođe pisan na staroruskom jeziku. Veliki uticaj na ruski jezik izvršio je staroslovenski.

 

Usled raspada Kijevske Rusije pod naletima Mongola i Tatara u XIII veku, staroruski, koji je bio jedinstven istočnoslovenski jezik, počeo je da se grana i tako su od njega nastala 3 savremena istočnoslovenska jezika: ruski, beloruski i ukrajinski.

Ruski jezik jedan je od šest jezika Ujedinjenih nacija.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za ruski jezik nudi ABC prevodi?

ABC prevodi nudi širok spektar profesionalnih prevodilačkih usluga sa overom sudskog tumača za ruski jezik, uključujući prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja i punomoćja, policijskih izveštaja, lekarskih nalaza. Pored toga, pružamo i usluge usmenog prevoda, overe već prevedenog teksta, kao i lekture i korekture teksta na ruskom jeziku.

 

Gde se nalaze kancelarije ABC prevoda za usluge prevoda sa ruskog jezika?

Naše kancelarije možete posetiti u Beogradu na adresi Admirala Geprata 2 i u Novom Sadu na adresi Ćirpanova 2, gde možete zatražiti usluge prevoda sa overom sudskog tumača za ruski jezik.

 

Da li ABC prevodi garantuju za sigurnost mojih podataka prilikom prevoda?

Da, u ABC prevodima garantujemo za potpunu sigurnost i poverljivost svih vaših podataka. Naši klijenti mogu biti sigurni da će njihove informacije biti sigurno čuvane i obrađene sa maksimalnom profesionalnošću.

 

Koliko brzo mogu očekivati da će moj prevod sa ruskog jezika biti gotov?

Zahvaljujući našem timu iskusnih prevodilaca i sudskih tumača za ruski jezik, spremni smo da obavimo prevode u veoma kratkom roku. Precizno vreme zavisi od obima i složenosti dokumentacije, ali se trudimo da izađemo u susret svim rokovima koje naši klijenti postave.

 

Kakve vrste dokumenata ABC prevodi najčešće prevodi sa ruskog jezika?

Preveli smo širok spektar dokumenata, uključujući ličnu dokumentaciju, web sajtove, medicinske izveštaje, tendersku dokumentaciju, master radove, ugovore, uputstva za upotrebu lekova i mašina, među ostalim. Bez obzira na vrstu dokumenta, naši prevodi prolaze kontrolu kvaliteta kako bi klijenti dobili besprekorne prevode.

 

Da li je moguće organizovati izlazak sudskog tumača za ruski jezik na teren?

Ukoliko je potrebno, naši ovlašćeni sudski tumači za ruski jezik mogu izaći na teren da obave prevod i overu dokumenata. Kontaktirajte nas unapred da bismo mogli dogovoriti sve detalje i osigurati dostupnost tumača.