Prevodilac sa srpskog na ruski i sa ruskog na srpski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

U svom timu imamo honorarno zaposlene prevodioce za ruski jezik, tako da uvek možemo brzo odgovoriti na vaš zahtev za hitnim prevodima. Naš prevodilački tim - prevodilac rusko srpski i prevodilac srpsko ruski ,obavlja i kontroliše svaki prevod kako bi do vas stigao finalni i proveren dokument koji možete odmah proslediti dalje. 

 

Sve moguće usluge - prevodjenje sa ruskog na srpski i sa srpskog na ruski i overe možete obaviti u ABC prevodilačkoj agenciji

 

Naši prevodioci za ruski jezik vam stoje na usluzi za:

 

  • prevod sa ruskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na ruski jezik
  • prevod sa ruskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na ruski jezik.

 

Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:

 

  • prevod sudskog tumača za ruski jezik
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na ruskom jeziku
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za ruski jezik, kao i svi ostali oblici usmenog prevođenja.

 

Povoljna cena prevoda sa ruskog na srpski

 

Za sve informacije o ceni prevoda i roku izrade kontaktirajte nas.

 

Ruski alfavim ruska azbuka ruska slova ruska ćirilica

 

 

 

Ruski jezik je potomak staroruskog i pripada istočnoslovenskim jezicima. Zvanični je jezik Ruske Federacije, Belorusije, Kazahstana i Kirgistana, a koristi se i u državama bivšeg SSSR-a. Takođe, nije zanemarljiv broj govornika ruskog u okviru emigrantskih zajednica u Izraelu, Kanadi, Nemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Njime se kao maternjim jezikom služi oko 160 miliona, a u svetu njime govori oko 400 miliona ljudi.

 

Ruski poznaje tri dijalekta: severni, srednji i južni.

 

Mnoga vrhunska dela svetske književnosti proizašla su iz pera ruskih pisaca poput Ljermontova, Jesenjina, Gogolja, Čehova, Tolstoja, Dostojevskog, Puškina, Bulgakova, Majakovskog, Ane Ahmatove, Marine Cvetajeve i mnogih drugih.