Sudski tumač za švedski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Potreban vam je prevod sa overom sudskog tumača za švedski jezik? Želite kvalittenu uslugu po pristupačnoj ceni u kratkom roku? Na pravom ste mestu.

 

SVE KONSULTACIJE U VEZI SA PREVODOM SU BESPLATNE, A CENE TRANSPARENTNE.

 

Prevodilačka agencija ABC prevodi ima deset godina iskustva iza sebe i na stotine hiljada prevedenih stranica najrazličitije dokumentacije.

 

U svom timu imamo dovoljno prevodilaca za švedski jezik, pa možemo uvek odgovoriti na vaš zahtev za hitan prevod.

 

Svi prevodi prolaze dve faze provere kako bi do vas stigao besprekoran prevod koji bez razmišljanja možete proslediti dalje, na primer – u ambasadu.

 

Poverenje nam ukazuju fizička i pravna lica. Deo naše referentne liste možete pogledati OVDE.

 

Prevod sa overom sudskog tumača za švedski jezik 

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za švedski jezik. Sudski tumač za švedski jezik vrši overu:

 

 • ugovora
 • sertifikata
 • ličnih dokumenta
 • svedočanstva, potvrda, diploma
 • izvoda iz registara
 • ovlašćenja i punomoćja
 • policijskih izveštaja
 • lekarskih nalaza.


Naši sudski tumači za švedski jezik vam stoje na usluzi za:

 

 • prevod sudskog tumača za švedski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za švedski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja
 • overa već prevedenog teksta
 • lektura i korektura teksta koji je na švedskom jeziku.

 

Za kvalitetne i profesionalne prevode ovlašćenih sudskih tumača za švedski jezik potražite naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

 

Prevodilačka agencija ABC prevodi usluge hitnog prevođenja i overe od strane ovlašćenih sudskih tumača za švedski jezik nudi u Beogradu i Novom Sadu. Posetite nas i uverite se u kavlitet naših prevoda !

 

Možete nam se obratiti ukoliko su vam potrebne prevodilačke usluge:

 

 • prevod sa švedskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na švedski jezik
 • prevod sa švedskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na švedski jezik

 

Za nas ne postoje granice, samo izazovi!

 

Reči na švedskom

 

Švedski jezik je severnogermanski jezik koji se izdvojio iz nekadašnjeg staronordijskog jezika u VIII veku i srodan je sa ostalim skandinavskim jezicima. Pisana pravila švedskog jezika potiču od nekadašnjeg izgovora reči, pa današnji izgovor nije u skladu sa pisanom rečju. Švedski jezik je pretrpeo najveće uticaje od niskonemačkog, engleskog i francuskog jezika.

Prva knjiga na švedskom jeziku odštampana je 1495.godine. Savremeni švedski jezik je nastao kada je prevedena Biblija, pod naredbom kralja Gustava Vase 1541.godine, a u XX veku je formalno uspostavljena standardizacija jezika. Tradicionalno ima 6 dijalekata, a u savremenom jeziku se poznaje preko 100 dijalekata koji se razlikuju od standardnog švedskog jezika, koji se temelji na izgovoru Stokholma.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda sa overom sudskog tumača za švedski jezik pružate?

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za švedski jezik. Ovo uključuje overu ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja, i lekarskih nalaza.

 

Gde se nalaze vaše kancelarije i kako mogu doći do vas?

Naše kancelarije se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. Možete nas posetiti da se uverite u kvalitet naših usluga, ili nas kontaktirati putem telefona ili mejla za više informacija.

 

Koje vrste prevoda nudite pored overenih dokumenata?

Nudimo prevod sa švedskog na srpski jezik, sa srpskog na švedski, kao i prevod sa švedskog na druge strane jezike i obratno. Pored toga, pružamo i usluge usmenog prevođenja, izlaska na teren kad je potrebno prisustvo sudskog tumača, kao i lekture i korekture tekstova na švedskom jeziku.a

 

Kako osiguravate kvalitet prevoda?

Svi naši prevodi prolaze kroz dve faze provere kako bi se osigurao visok standard kvaliteta. Naš tim iskusnih prevodilaca i sudskih tumača je posvećen pružanju preciznih i pouzdanih prevoda.

 

Koje su prednosti vaših prevodilačkih usluga?

Naša agencija pruža brzu i kvalitetnu uslugu po pristupačnoj ceni, sa transparentnim cenama i besplatnim konsultacijama u vezi sa prevodom i procenom broja strana. Takođe, garantujemo za sigurnost i povjerljivost vaših podataka.