Sudski tumač za italijanski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Želite da vaša dokumentacija bude prevedena precizno i brzo? Prepustite posao profesionalcima koji prevode hiljade strana sa italijanskog i na italijanski jezik svakog meseca.

 

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa prevodom - pozovite nas, pošaljite mejl ili nas posetite lično. Konsultacije, kao i procena broja strana su besplatne.

 

Svaki naš prevod prolazi kroz dve faze interne kontrole, tako da je mogućnost za eventualnu grešku svedena na minimum.

 

U svom timu imamo dovoljan broj prevodilaca za italijanski jezik, što nam omogućava da u najkraćem roku odgovorimo na vaš zahtev za hitnim prevodom.

 

Mnoge uspešne kompanije su nas izabrale kao svoju prevodilačku agenciju. Deo naših referenci možete pogledati ovde.

 

Garantujemo za sigurnost vaših podataka.

 

Za kvalitetan prevod ovlašćenog sudskog tumača za italijanski jezik potražite kancelarije u Beogradu i Novom sadu 

 

Usluge kvalitetnog i sigurnog prevoda sa overom sudskog tumača za italijanski jezik možete potražiti u našim kancelarijama koje se nalaze u Beogradu i Novom sadu. Posetite lično naše kancelarije ili dokumenta pošaljite putem online forme na sajtu.

 

Naši sudski tumači za italijanski jezik vam stoje na usluzi za:

 

 • prevod sudskog tumača za italijanski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za italijanski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja
 • overa već prevedenog teksta
 • lektura i korektura teksta koji je na italijanskom jeziku.


Možete nam se obrtiti kad vam je potrebna neka od usluga prevođenja:

 

 • prevod sa italijanskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na italijanski jezik
 • prevod sa italijanskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na italijanski jezik

 

Prevod sa overom sudskog tumača za italijanski

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača za italijanski jezik i sa italijanskog na srpski jezik. Sudski tumač za italijanski jezik vrši overu:

 

 • ugovora
 • sertifikata
 • ličnih dokumenta
 • svedočanstva, potvrda, diploma
 • izvoda iz registara
 • ovlašćenja i punomoćja
 • policijskih izveštaja
 • lekarskih nalaza.

 

Kontaktirajte nas za preciznije informacije o ceni i rokovima za vaš prevod.

 

 

 

Reči na italijanskom

 

Italijanski jezik spada u indoevropske italske romanske jezike, a podgrupa italo-dalmatinskih jezika. Rangira se kao 20. jezik prema broju govornika. Predstavlja jedan od najmelodičnijih jezika sveta. Nastao je od latinskog jezika. Poznati zapisi na italijanskom još iz 960.godine, ali se gramatički jezik razvio tek u doba renesanse. Prvi italijanski rečnik izdat je 1612. godine  koji je odigrao veliku ulogu u standardizovanju jezika i opismenjavanju stanovništva Italije.

Italijanske regije imaju različite izgovore, stoga se u okviru ovog jezika razlikuju brojni dijalekti. Svaki od ovih dijalekata, Italijani smatraju svojim standardnim jezikom, osim što su sardinijski i fruilski jezici zvanični regionalni jezici. Dijalekti italijanskog jezika su: napolitanski, sicilijanski, ligurski, pijemontski, kalabrijski I mnogi drugi.

Neka od najznačajnijih dela svetske književnosti napisana su na italijanskom jeziku, naravno mislimo na Danteovu Božanstvenu komediju, Petrarkine Sonete i Bokačov Dekameron.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za italijanski jezik nudi ABC prevodi?

Naša agencija nudi profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača na italijanski jezik i obrnuto. To uključuje prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja, lekarskih nalaza. Osim toga, nudimo i usluge izlaska na teren, overe već prevedenog teksta, te lekture i korekture teksta na italijanskom jeziku.

 

Gde mogu pronaći kancelarije naše agencije za prevode sa italijanskog jezika?

Naše kancelarije se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. Klijenti mogu doći lično da predaju dokumenta za prevod, mogu nas kontaktirati putem mejla ili telefonom za besplatne konsultacije i procenu broja strana.

 

Da li ABC prevodi garantuje za sigurnost podataka prilikom prevoda?

ABC prevodi garantuje za bezbednost vaših podataka, poštujući visoke standarde privatnosti i diskrecije u skladu sa dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

Koliko brzo mogu očekivati da će moj prevod sa italijanskog jezika biti završen?

Naša agencija se ponosi brzinom i efikasnošću svojih usluga, nudeći kvalitetan prevod po pristupačnoj ceni u razumnom vremenskom roku. Precizno vreme zavisi od obima i složenosti dokumenta, ali se trudimo da izađemo u susret svim rokovima.

 

Koje vrste dokumenata najčešće prevodimo sa italijanskog jezika?

Prevodimo širok spektar dokumentacije, uključujući građevinarstvo, mašinstvo, ekonomiju, marketing, medicinu, farmaciju, informacione tehnologije, pravo, turizam, i beletristiku. Bez obzira na obim, svaki prevod prolazi istovetne faze provere kako bismo osigurali kvalitet.

 

Šta da radim ako prvi put tražim prevodilac za italijanski jezik?

Ako prvi put tražite prevodilac za italijanski jezik i imate nedoumice, slobodno nas kontaktirajte za više informacija. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u svakom koraku procesa.