Prevodilac sa nemačkog na srpski i sa srpskog na nemački jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Ako vam je potrebna usluga kvalitetnog i brzog prevoda bilo kog tipa dokumentacije sa nemačkog na srpski ili obratno, onda ste na pravom mestu.


Agencija “ABC prevodi” svakog meseca prevede na hiljade stranica poslovne i lične dokumentacije za svoje klijente. Naš prevodilački tim za nemački jezik obavlja i višestepenu kontrolu kvaliteta prevoda, kako bi do vas stigao finalni dokument koji bez ikakve brige možete proslediti dalje. 


U svom timu imamo dovoljan broj prevodilaca za nemački jezik, tako da uvek možemo brzo odgovoriti na vaš zahtev za hitnim prevodima.


Naši prevodioci za nemački jezik vam stoje na usluzi za:


  • prevod sa nemačkog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na nemački jezik
  • prevod sa nemačkog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na nemački jezik
 
Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:


  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na nemačkom jeziku
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za nemački jezik, kao i za svi ostali oblici usmenog prevođenja.


Pored fizičkih lica, poverenje su nam ukazala i mnoge kompanije za koje obavljamo prevod poslovnih dokumenata. Deo naše liste referenci možete pogledati ovde.


Kontaktirajte nas telefonom, ili pošaljite upit ako vas interesuju cena i rokovi za prevod koji vam je potreban. Poslaćemo vam zvaničnu ponudu u najkraćem roku.

Nemački jezik reči na nemačkom jeziku

 

Nemački jezik pripada zapadnogermanskim jezicima i zvanični je jezik u Nemačkoj, Austriji, Južnom Tirolu, Švajcarskoj i Kneževini Lihtenštajn. U pokrajini Alzas u Francuskoj se takođe koristi ovaj jezik, ali nema status službenog jezika. U Luksemburgu je nemački dijalekat leceburški proglašen za službeni jezik. Ovaj jezik govori oko 120 miliona ljudi. Pored standardnog oblika poseduje i široku lepezu dijalekata.

 

Kao jezik pripadnika nacionalnih manjina, nemački se govori u Rumuniji, Mađarskoj, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. Po broju izvornih govornika nemački se nalazi na 10. mestu u svetu, dok u Evropi zauzima drugo mesto, odmah posle ruskog.