Sertifikati i članstva

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

 

Sertifikati

 

 

U prilog kvalitetu prevoda i ozbiljnosti našeg poslovanja svedoče sertifikati koje posedujemo:

 

ISO sertifikati

 

U cilju unapređenja poslovanja i kvaliteta usluga, kompanija ABC prevodi je u aprilu 2017. godine sertifikovana u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 i ISO 17100:2015. Kompanija je time potvrdila spremnost da usluge pruža dosledno uz posvećenost kvalitetu.

 

Sertifikat Excellent SME Serbia

 

Kompanija ABC prevodi je nosilac sertifikata Excellent SME Serbia, koji na bazi bonitetnog izveštaja priznate bonitetne kuće COFACE dodeljuje Privredna komora Srbije. Za poslovne partnere, ovaj sertifikat je još jedna potvrda dobrog boniteta preduzeća, kredibiliteta i veće bezbednosti poslovanja.

 

Sertifikat Firma od poverenja

 

Naša kompanija je nosilac i sertifikata  Firma od poverenja, dodeljenog od strane Centra za istraživanje mišljenja klijenata. Sertifikat Firma od poverenja se dodeljuje preduzetnicima koje odlikuje besprekorna internet reputacija među klijentima i poslovnim saradnicima.

 

 

Članstva

 

 

Sa ponosom ističemo da je agencija ABC prevodi dugi niz bila član sledećih organizacija: BNI Serbia (Business Network International) grupe, Privredne komore Srbije i Nemačko - srpske privredne komore (AHK SRBIJA) kao i Komore italijansko - srpskih privrednika.