Sudski tumač za francuski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Potreban vam je prevod sa overom sudskog tumača za francuski jezik? Želite proverenu, kvalitetnu i brzu uslugu? Ne tražite dalje, na pravom ste mestu. Mi nudimo profesionalni prevod po pristupačnoj ceni.

 

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa prevodom - pozovite nas, pošaljite mejl ili nas posetite lično, konsultacije, kao i procena broja strana su besplatne.

 

Za deset godina postojanja uspešno smo preveli na stotine hiljada stranica najrazličitije dokumentacije. Možemo da se pohvalimo prevodima iz oblasti građevinarstva, mašinstva, ekonomije, marketinga, medicine, farmacije, informacionih tehnologija, prava, turizma i beletristike.

 

Bez obzira da li vam je potreban prevod tenderske dokumentacije ili samo prevod jedne rečenice, pozovite nas.

Budite sigurni da će oba prevoda od strane naših prevodilaca za francuski jezik, bez obzira na količinu strana, proći istovetne faze jer mi radimo po dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

I najvažnije, garantujemo za bezbednost vaših podataka!

 

Prevod sa overom sudskog tumača za francuski jezik

 

Vršimo profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača na francuski jezik i sa francuskog na srpski jezik. Sudski tumač za francuski jezik vrši prevod i overu:

 

 • ugovora,
 • sertifikata,
 • ličnih dokumenta,
 • svedočanstva, potvrda, diploma,
 • izvoda iz registara,
 • ovlašćenja i punomoćja,
 • policijskih izveštaja,
 • lekarskih nalaza.

 

U slučaju potrebe moguć je i izlazak sudskog tumača za francuski na teren.

 

Za kvalitetne i profesionalne prevode ovlašćenih sudskih tumača za francuski jezik potražite naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

 

U svom timu imamo stalno zaposlene sudske tumače za francuski jezik, koji su u svakom momentu spremni da odgovore na vašu potrebu za prevodom i overom određenog dokumeta za koji je potreban pečat sudskog tumača za francuski jezik. Naša agencija nudi usluge prevođenja sudskog tumača za francuski jezik u Beogradu i Novom Sadu. Posetite naše kancelarije i uverite se u kvalitet našeg rada.

 

Naši sudski tumači za francuski jezik vam stoje na usluzi u kada je potreban:

 

 • prevod sudskog tumača za francuski jezik
 • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog prevodioca za francuski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.
 • overa već prevedenog teksta
 • lektura i korektura teksta koji je na francuskom jeziku


zatim:

 

 • prevod sa francuskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na francuski jezik
 • prevod sa francuskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na francuski jezik

 

Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem mejla ili upita na našem sajtu.
Takođe, možete nas posetiti i lično.

Reči na francuskom jeziku

 

Francuski jezik spada u grupu indoevropskih italskih romanskih jezika, podgrupu galo-romanskih jezika. Službeni je jezik u preko 30 zemalja, kao i Ujedinjenih nacija, Evropske Unije i Međunarodnog olimpijskog komiteta. Sa oko 110 miliona, zauzima 9.mesto prema broju govornika kojima je francuski jezik maternji. Osim toga, ima preko 220 miliona govornika na svetu, što ga stavlja na 4.mesto. Francuski jezik reguliše Francuska akademija. Najsličniji je italijanskom jeziku, a takođe se procenjuje da u francuskom ima oko 13% reči iz drugih stranih jezika.

Zarad unapređenja i promovisanja francuskog jezika, 1984.godine obrazovan je Visoki savet Frankofonije. U francuskom jeziku postoje brojni lokalni dijalekti, koji imaju naziv patoa, a raspoređeni su u tri osnovne dijalekatske grupe - severni, južni i franko-provansalski dijalekat. Takođe, postoje i brojni regioni u drugim zemljama širom planete u kojima se govori neki od varijeteta francuskog jezika. Na primer, u Evropi se govori belgijski francuski, džerzi francuski, švajcarski francuski; u Africi je u upotrebi afrički i magreb francuski; u Americi se koristi kajunski, kvebečki i akadijanski francuski; u Aziji je prisutan levantinski francuski, zatim kambodžanski, vijetnamski, lao francuski…

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za francuski jezik nudi ABC prevodi?

Naša agencija nudi profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača na francuski jezik i obrnuto. To uključuje prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja, lekarskih nalaza. Osim toga, nudimo i usluge izlaska na teren, overe već prevedenog teksta, te lekture i korekture teksta na francuskom jeziku.
 

 

Gde mogu pronaći kancelarije naše agencije za prevode sa francuskog jezika?

Naše kancelarije se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. Klijenti mogu doći lično da predaju dokumenta za prevod, mogu nas kontaktirati putem mejla ili telefonom za besplatne konsultacije i procenu broja strana.

 

Da li ABC prevodi garantuje za sigurnost podataka prilikom prevoda?

ABC prevodi garantuje za bezbednost vaših podataka, poštujući visoke standarde privatnosti i diskrecije u skladu sa dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

Koliko brzo mogu očekivati da će moj prevod sa francuskog jezika biti završen?

Naša agencija se ponosi brzinom i efikasnošću svojih usluga, nudeći kvalitetan prevod po pristupačnoj ceni u razumnom vremenskom roku. Precizno vreme zavisi od obima i složenosti dokumenta, ali se trudimo da izađemo u susret svim rokovima.

 

Koje vrste dokumenata najčešće prevodimo sa francuskog jezika?

Prevodimo širok spektar dokumentacije, uključujući građevinarstvo, mašinstvo, ekonomiju, marketing, medicinu, farmaciju, informacione tehnologije, pravo, turizam, i beletristiku. Bez obzira na obim, svaki prevod prolazi istovetne faze provere kako bismo osigurali kvalitet.

 

Šta da radim ako prvi put tražim prevodilac za francuski jezik?

Ako prvi put tražite prevodilac za francuski jezik i imate nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naše konsultacije i procena broja strana su besplatne, i tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja.