Sudski tumač za španski jezik

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti. Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja. Ukoliko želite da saznate cenu Vama potrebnog prevoda pošaljite nam upit.

Želite da vaša dokumentacija bude prevedena potpuno ispravno i u kratkom roku? Prepustite posao profesionalcima koji prevode hiljade strana sa španskog jezika na srpski, i obratno.

 

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa prevodom - kontaktirajte nas, konsultacije, kao i procena broja strana su besplatne, a svi troškovi prevoda su transparentni.

 

Svaki naš prevod prolazi kroz postupak interne kontrole, tako da je mogućnost za eventualnu grešku svedena na minimum.

 

U svom timu imamo dovoljan broj prevodilaca za španski jezik, tako da uvek možemo brzo odgovoriti na vaš zahtev za hitnim prevodima.

 

Garantujemo za sigurnost vaših podataka!

 

Za kvalitetan prevod sa overom sudskog tumača za španski jezik potražite naše kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

 

ABC prevodilačka agencija usluge hitnog i kvalitetnog prevođenja sudskog tumača za španski jezik nudi u Beogradu i Novom sadu. Posetite lično naše kancelarije ili dokumenta pošaljite putem online forme na sajtu.

 

Naši sudski tumači za španski jezik stoje vam na usluzi za:

  • prevod sudskog tumača za španski jezik
  • izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za španski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja.
  • overa već prevedenog teksta
  • lektura i korektura teksta koji je na španskom jeziku.


Možete nam se obratiti za sledeće usluge prevođenja:

  • prevod sa španskog na srpski jezik
  • prevod sa srpskog na španski jezik
  • prevod sa španskog na druge strane jezike
  • prevod sa stranih jezika na španski jezik

 

 

Mnoge uspešne kompanije su nas izabrale kao svoju prevodilačku agenciju za [panski jezik, a deo naših referenci možete pogledati ovde.

 

Kontaktirajte nas za preciznije informacije o ceni i rokovima za vaš prevod.

 

zastva Španije

 

Španski jezik je indoevropski italo-zapadni romanski jezik, koji spada u podgrupu galo-romanskih jezika. Prema broju maternjih govornika, zauzima 2.mesto sa oko 330 miliona govornika, a u svetu postoji preko 500 miliona ljudi koji govore španskim jezikom. Španski jezik je u službenoj upotrebi u 21 zemlji, a takođe i u organizacijama: Ujedinjene nacije, Evropska Unija, Afrička Unija, Latinska Unija, Organizacija američkih država, Severnoamerička zona slobodnoj trgovini, Karibska zajednica i Sistem antarktičke povelje I drugim međunarodnim organizacijama.

Standardizacija španskog jezika započeta je 1200.godine, a druga bitna godina je 1492. kada je otkrivena Amerika, izdata 1. gramatika kastiljanskog jezika kao i Vokabularijum, koji predstavlja kastiljansko-latinski rečnik u dva toma. Danas španski jezik reguliše Asocijacija akademija španskog jezika. Dijalekti se razlikuju u skladu sa područjima govorenja. Neki od njih su baskijski, asturleonski, katalonski, aragonski, kastiljanski i galicijski španski jezik.

 

Najčešća pitanja

 

Kakve usluge prevoda za španski jezik nudi ABC prevodi?

Naša agencija nudi profesionalne usluge prevoda sa overom sudskog tumača na španski jezik i obrnuto. To uključuje prevod ugovora, sertifikata, ličnih dokumenata, svedočanstava, potvrda, diploma, izvoda iz registara, ovlašćenja, punomoćja, policijskih izveštaja, lekarskih nalaza. Osim toga, nudimo i usluge izlaska na teren, overe već prevedenog teksta, te lekture i korekture teksta na španskom jeziku.

 

Gde mogu pronaći kancelarije naše agencije za prevode sa španskog jezika?

Naše kancelarije se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. Klijenti mogu doći lično da predaju dokumenta za prevod, mogu nas kontaktirati putem mejla ili telefonom za besplatne konsultacije i procenu broja strana.

 

Da li ABC prevodi garantuje za sigurnost podataka prilikom prevoda?

ABC prevodi garantuje za bezbednost vaših podataka, poštujući visoke standarde privatnosti i diskrecije u skladu sa dobro utvrđenim pravilima ISO sertifikata.

 

Koliko brzo mogu očekivati da će moj prevod sa španskog jezika biti završen?

Naša agencija se ponosi brzinom i efikasnošću svojih usluga, nudeći kvalitetan prevod po pristupačnoj ceni u razumnom vremenskom roku. Precizno vreme zavisi od obima i složenosti dokumenta, ali se trudimo da izađemo u susret svim rokovima.

 

Koje vrste dokumenata najčešće prevodimo sa španskog jezika?

Prevodimo širok spektar dokumentacije, uključujući građevinarstvo, mašinstvo, ekonomiju, marketing, medicinu, farmaciju, informacione tehnologije, pravo, turizam, i beletristiku. Bez obzira na obim, svaki prevod prolazi istovetne faze provere kako bismo osigurali kvalitet.

 

Šta da radim ako prvi put tražim prevodilac za španski jezik?

Ako prvi put tražite prevodilac za španski jezik i imate nedoumice, slobodno nas kontaktirajte za više informacija. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u svakom koraku procesa.